Információ

Kedves Olvasó!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy az oldalon található VALAMENNYI TÖRTÉNET FIKCIÓ, de azt be kell vallanom, hogy csekély valóságalappal azért egyik-másik rendelkezik. Szeretném leszögezni, hogy alig iszom alkoholt, nem vagyok hisztériás és egyáltalán nem lóg a seggem. “A buli” című sztori kapcsán ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. T. Zoltánnak a fantasztikus halászléért, valamint egy bizonyos mondatért, amit tőle loptam.

Kivételt képez a fenti állítás alól a„Kedves naplóm!” menüpontban közzétett bejegyzés, melynek minden egyes szava úgy igaz, ahogy ott olvasod. Az eltérés annyi csupán, hogy nem 1977 és 1979 között írtam, hanem – igen kitűnő memóriámra támaszkodva – 2013 február első hetének vasárnap reggelén. A bejegyzés alcíme lehetne talán “Korkép és korai kamaszkorom”.

Szerzői jogaimmal kapcsolatban csak annyit szeretnék kérni, hogy amennyiben csodával határos módon megtetszik valamelyik írásom és esetleg közzé szeretnéd tenni saját oldaladon, kérlek  csatolj a szöveg mellé egy linket a blogomhoz, illetve kérj tőlem engedélyt a white_evelynn@yahoo.come e-mail címen.

Bátran kattints a bejegyzések végén található “Hozzászólás most!” mezőre, mert szívesen fogadok minden véleményt és remekül bírom a kritikát! A bejegyzéseket egyébként “lájkolni” és megosztani is lehet. Ezt csak úgy mondom…

Jó szórakozást kívánok!

BÁTRAN MONDJ VÉLEMÉNYT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s