Jaj ne, már megint?

A tíz óra tájban – súlyos tévedésből – elfogyasztott kávé most az „álmatlanság” elnevezésű baromi idegesítő állapotban kiteljesedve bosszulja meg magát. Békésen nézelődöm a sötétben, amikor a közeli templom órája hirtelen elüti az éjfélt. Csodás!- gondolom magamban, február 14.-e tehát minden erőteljes tiltakozásom ellenére idén is elérkezett. Szinte hallom, ahogy városszerte nyílnak az ablakok és antidepresszánsok szedésére hajlamos gyenge idegzetű szingli nők százai sikoltozva hullanak ki az utcára. Véleményem szerint a Valentin napi szokásokat kizárólag a használható hím hiányában egyedül lézengő és hangosan ketyegő biológiai órával ellátott nők megtizedelésének céljából vettük át az angolszász országoktól. Aki szingli, de még nem ketyeg, az szimplán csapatokba verődik és töménytelen mennyiségű alkohol elfogyasztása mellet próbálja meg túlélni ezt a rémisztőnek ígérkező napot. Néhány órán belül űzött tekintetű férfiak ezrei fogják ellepni az utcákat, akik természetesen már megint az utolsó percre hagyták a kötelező jellegű bóvlik szerelmi ajándékok beszerzését. Egy nős férfi vállára dupla teher nehezedik, mert miután megvette a nejének a brutális áron értékesített rózsacsokrot, még fel kell hajtania minimum 1 db Cartier gyémánt karkötőt a szeretőjének. Az egyiknek. A másik a múlt héten kapott egy X 5-ös BMW-t, úgyhogy jobb ha kussba van. A virághoz egyébként illik csatolni egyéb figyelmességet is, lehetőség szerint csokoládé formátumban. A hivatalos statisztikai adatok szerint február 14.-én a nőnemű állampolgárok körében az egy főre eső bonbon fogyasztás mértéke rendszeresen a kritikus érték fölé szökik. Egészség centrikus, vagy  hízásra hajlamos egyedek megajándékozása esetén javasolt a garantáltan cukor- és íz mentes Norbi Update termékek beszerzése.

NorbiUpdate

A hímnemű egyedek megajándékozása roppant egyszerű, adhatunk nekik például szerelmes típusú képeslapot. A kereskedelemben kapható borzalom helyett lepjük meg párunkat egy saját készítésű borzalommal, melynek elkészítéséhez mindenképpen szükségünk van legalább 1 db cicafiú-cicalányra,

CatLove

és/vagy 1 db kutyafiú-kutyalányra,

KutyaFiuLány

esetleg 1 db kacsafiú-kacsalányra.

DuckLove

Szigorúan tilos viszont a nagyon cuki baby angyalka képének felhasználása, még akkor is ha történetesen Ámor nyila van a keze ügyében; egyrészt mert ez azért már mégiscsak túlzás, másrészt mert a tudományos felmérések szerint egy csecsemő látványa rendszerint kicsapja a biztosítékot a férfiaknál.

BabyAngel

Csodálatos egyedi kivitelezésű Valentin napi képeslapunk befejezéseként árasszuk el az egész szart pici piros szívecskékkel, írjunk rá egy giccses versikét és hintsük be 10 dkg csillámporral.

Tulajdonképen már félig alszom, de azért eszembe jut még egy jó tanács: február 14.-én feltétlenül kerüljük el az Amerikai Egyesült Államok területét, mert a kereskedők körében ezen a napon kitör az eladási mutatók emelését megcélzó igen látványos hisztéria.

ValentineUSA_4           ValentineUSA_2

ValentineUSA_3         ValentineUSA

Ja, és az amerikaiak olyan sokáig rontották a levegőt Iraqban, hogy már a szerencsétlen arabokat is utolérte a végzet:

Credit: Los Angeles Times

Credit: Los Angeles Times

Ébredés után iszom egy fantasztikus kávét, feltámadok romjaimból és elindulok, hogy megvívjam szokásos reggeli csatámat a budapesti tömegközlekedéssel annak érdekében, hogy bejussak a munkahelyemre. A lakásból való kijutást némiképp megnehezíti a bejárati ajtó előtt tartózkodó ismeretlen helyről származó monstrum:

ValentinNap

WTF? *Pontosan úgy állok az ajtóban, mint két évvel ezelőtt a szomszédban lakó Balogh néni, aki elkövette azt a hibát, hogy korábban ért haza a tervezettnél és ott találta a Balogh bácsit, amint az szépen kisminkelve egy cuki piros ruhában, neccharisnyás lábait az asztalon pihentetve nézi a Fradi meccset. Az arckifejezésem határozottan sokkos állapotra utal, viszont én legalább nem sikoltozom, mint ahogyan azt a Balogh néni tette azon a teljes lakóközösség számára feledhetetlen napon. Mivel a plüss állatok ritkán szoktak csak úgy maguktól felsétálni a harmadik emeletre, elég nyilvánvaló, hogy az a velem szemben lakó katonai látcsővel felszerelt perverz állat járt itt, aki tavaly egy nyári nap reggelén sárga cetlit tűzött az ajtómra, „Jó a segged kiscicám!” szöveggel. A bűnös kilétéről egyébként a Balogh nénitől kaptam információt, aki a lakók züllött életének megfigyelése céljából szintén hivatásos kukkoló, bár katonai látcsővel tudomásom szerint nem rendelkezik. Az üzenet elolvasása után természetes azonnal beszüntettem a szokásos éjszakai „mosogatás egy szál bugyiban” című műsort és sürgősen felszereltem a konyhaablakra egy függönyt. Mivel a Balogh néni a transzvesztita kipenderítése óta meglehetősen magányos, a szerencsétlen medvét egy jól irányzott rúgással elpasszolom az ajtajáig, majd dühöngve beszállok a liftbe.

Irodánk ékessége, a „Garantáltan Szilikonmentes Szőke Szexbomba” munkakörben foglalkoztatott Dóra – aki mellesleg ingatlaneladást is végez – már piros szívecskékkel szegélyezett bögréből issza a kávét, mire én megérkezem. Az istennő az alkalomhoz illően egy marha kevés anyagból készült piros topban pompázik és egész nap nem ér rá dolgozni, mert túlságosan leköti a figyelmét a 325 db szerelmes üzenetet tartalmazó e-mail elolvasása, valamint az irodát elözönlő virágcsokrok vízbe helyezése. Tekintettel arra, hogy a mi csodálatos Dóránk úgy általában képtelen öt percnél tovább bármit a fejében tartani, igazán kíváncsi lennék hogy a pi???ba tudta egy teljes zászlóaljnyi pasas nevét megjegyezni. Az irodában tartózkodó három másik szukát – engem is beleértve – élve zabálja fel a sárga irigység, ezért szimpatikus, fej nélküli fiatalemberek nézegetésével töltik a teljes munkaidőt.

SixPack_1  SixPack_2

SixPack_3  SixPack_4SixPack_5

Este nyolckor Zsuzsa barátnőmmel hirtelen felindulásból beülünk vacsorázni egy étterembe, ahol a pincérek szórakoztatására előadjuk a külön erre a célra koreografált „Leszbi vagyok, pasira tehát semmi szükségem nincsen” elnevezésű kitűnő műsorszámunkat. Kedvtelésből végigesszük a teljes étlapot, míg a mellettünk lévő asztalnál ülő émelyítően szerelmes pár, egymás szemének tüzében égve a boldogság szent nevében zabálja magát halálra. A rengeteg vodkának köszönhetően a Zsuzsa szenzációs hangulatban van, de biztosan nem részeg, mert még egyszer sem kérdezte meg ordítva a pincértől, hogy „Hol lehet itt pisálni?”

Mikor hazaérek, örömmel látom, hogy a kurva medve már megint az ajtóm előtt üldögél és ezúttal egy cédula is van az ölében. A Balogh néni írásba foglalt állítása szerint az állat reggel hat óra tájban egy ősz hajú, rendkívül sármos férfi karján ülve érkezett meg az épületbe, nyilvánvalóan azzal a határozott szándékkal, hogy az én Valentin napi meglepetésem legyen. Mi van???????? Beráncigálom a medvét a lakásba és tekintet nélkül a késői órára, a fényképét azonnal közzéteszem a Facebookon. Úgy tűnik a Zsuzsa nagyon éber, mert azonnal küldi a szerinte rendkívül vicces megfejtést:

AlanRickman_3

Az állat fél órán belül 16 db „like”-kal és 1 db „Nagyon cuki!” megjegyzéssel tér nyugovóra én viszont még hajnali kettőkor is meredten bámulom a plafont. Negyed háromkor villámmegtekintés céljából néhány percre ismét bejelentkezem a Facebookra, tekintettel azonban arra, hogy már órák óta február 15.-e van, a világon senkit sem érdekel, hogy vajon kitől kapta Evelynn White azt a tényleg nagyon cuki medvét Valentin napon!


* What the fuck? = angol nyelvű meglepetést kifejező kérdőmondat, a nemi aktus vulgáris formában történő megemlítésével

Reklámok

EvelynnWhite névjegye

Középkorú, enyhén zavarodott nőszemély. Egyes – egybe nem hangzó - állítások szerint a „humorérzék” elnevezésű igen kedvező adottsággal rendelkezik. Ezzel még nem is volna semmi probléma, viszont egy – az olvasni tudó emberiség számára - igen rémisztő pillanatban a fejébe vette, hogy írni is tud. Hát itt kezdődtek a bajok…
Kategória: Nőknek
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

12 hozzászólás a(z) Jaj ne, már megint? bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Egy újjabb gyöngyszem! :-))

 2. EvelynnWhite szerint:

  Kedves “Névtelen” olvasóm, nagyon köszönöm a pozitív visszajelzést!

 3. Alessia szerint:

  Bátran mondom, hogy tetszett!! Egy stand up színpadon tudnám jól elképzelni. 🙂

  • EvelynnWhite szerint:

   Köszönöm Alessia! Hű, stand up színpad… érdekes, hogy ezt mondod, mert már megfordult a fejemben…

  • EvelynnWhite szerint:

   szia Alessia! Blogdíjat kaptál tőlem, a részletekért kérlek látogass el a blogomra! Üdv: Evelynn
   U.i.: Sajnos képtelen vagyok rájönni, hogy kell privát üzenetet írni…

 4. robiross szerint:

  aha… igen pont igy … remekül megfelelve… ;->

 5. postmodernystka szerint:

  a bejegyzés és az egész blog zseniális, de most azért jöttem, hogy blogdíjat hozzak, nézz át hozzám érte.

  • EvelynnWhite szerint:

   Nagyon örülök, hogy tetszik a blogom és hálásan köszönöm a díjat!!!!!!!!!!!! Természetesen én is megtettem a díjazást, remélem mindent jól csináltam… Üdv: Evelynn

 6. Ananaszkarika szerint:

  Rajtam kivül nem sok ember kepes szorakoztatni engem. Ezzel bizonyara vagyunk igy egy paran….. Egeszen megleptel.

BÁTRAN MONDJ VÉLEMÉNYT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s