Szereztem úszógumit, de nem vizisporthoz

Hát megtörtént. Tulajdonképpen egyáltalán nem ért váratlanul, de valahogy mégis olyan hihetetlen, hogy bekövetkezett. A derekam eltűnt. A helyén valami rémséges dolog keletkezett, amit a nyilvánosság előtt még megnevezni sem szeretnék. A „téli depresszió” elnevezésű igen kevéssé szórakoztató lelkiállapotra történő hivatkozással – főleg csokoládé formájában – elfogyasztott napi szénhidrát mennyiséget alapul véve még az is elképzelhető, hogy soha többé nem fogom újra látni. A teremtés remekbe szabott koronáját bezzeg egyáltalán nem zavarja, hogy már hetek óta nem láttunk napsütést. Eléggé el nem ítélhető és teljesen természetellenes módon semmiféle érdeklődést nem mutat az édességek iránt. A hűtőben tartózkodó mosolygós csokoládétortát kizárólag akkor venné észre, ha mellette ülne Angelina Jolie. Édesem – kérdezné elgondolkodva -, mit keres egy szexistennő a hűtőben a második polcon a csokoládétorta mellett? Őlordsága most jött ki a zuhany alól. Már vagy negyedszer lejt végig meztelenül a szobán és mivel nincsen jobb dolga, elégedetten lóbálja a himbilimbit. Merem remélni, hogy azért járkál fel-alá mert a zokniját keresgéli és nem azért, hogy észrevegyem mennyire szexi. Valaki lenne szíves elmagyarázni, hogy ebből

FatSuperWoman

hogyan fogok visszaváltozni ezzé:

SlimSuperWomen??????????????????????????

Azonnal meg kell akadályoznom, hogy elhatalmasodjon rajtam az önsajnálat, ezért rendkívül összeszedetten koncentrálva feldúlom az egész lakást annak érdekében, hogy megtaláljam az összes fellelhető édességet.

PileOfSweets

A hím eközben elhagyja a házat, hogy halászó-vadászó családfenntartó kötelességének eleget tegyen. Sikerül megint olyan remek szögben kihajtania a garázsból, hogy – ezen a héten immáron harmadszor – letöri a visszapillantó tükröt. A karcsú hím kiszáll az autóból, felszedi a tükör romjait és hisztérikus hangulatban áthajítja a cuccot a szomszéd kertjébe, halálos csapást mérve ezzel egy békésen álldogáló, teljesen ártalmatlan viszont meglehetősen gusztustalan lényre.

KertiTörpe

A nőstény otthon marad és miután a röhögést befejezte, gyűjtögető életmódot folytat. Hogy mit gyűjtöget? Hát zsírpárnákat!

EatingChocolate

13 óra 20 perckor a szervezetem enyhe szédülést produkálva követeli a KitKat zabálás azonnali és végérvényes beszüntetését. Könnyes szemmel hajigálom be a maradékot a szemetesbe és pontban 13 óra 23 perckor rendkívül elszántan megfogadom, hogy ezennel véget vetek a boldogsághormon szintem növelését megcélzó étkezési szokásaimnak, azaz soha többé nem eszem édességet. Még akkor sem, ha a kísértés sunyi ördöge ilyen fantasztikus formában támad:

AlanRickman

Az elvonási tünetek másnap reggel a cukor nélkül elfogyasztott kávé után rendkívül látványos módon jelennek meg:

hysterical

A teremtés koronája viszonylag hamar menekülőre fogja a dolgot és a változatosság kedvéért – a perverz törpék legnagyobb örömére – nem gyalulja le a kocsiról a frissen vásárolt visszapillantó tükröt. Figyelemelterelés és zsírégető testmozgás céljából a délelőtt folyamán egy jégcsákánnyal felásom a kertet és lebontom a garázst, mert Isten csodás hímnemű teremtménye szerint túl keskeny. Ebédre diétás borzalmat eszem sárgarépa körettel, desszert helyett mélyeket lélegzem és megpróbálom kiverni a fejemből a csokoládéba mártogatott kókuszgolyók rémképét. Tv nézés közben a kényszeres pótcselekvés áldozatává válok,

SmokingWoman

a kiérkező tűzoltóknak készségesen elmagyarázom, hogy az ablakok mentén elhelyezkedő alattomos réseken át az utcára kiáramló füstfelhő nem lakástűz eredménye. Miután elmennek, visszamászom a kanapéra és érdeklődve nézem tovább a rendkívül izgalmas filmet. Az elrabolt nő nem lehet több mint ötven kiló, természetesen a vasággyal együtt, amihez az álarcos banditák kötözték… Úgy tűnik, hogy elaludtam, mert arra ébredek fel, hogy már beesteledett és a ház tanácstalan ura áll a kanapé mellett. Engem bámul, miközben a fejének azon részét vakargatja, ahol régebben a haját tartotta. Ránézek azzal a rendkívül riasztó „nemmerészeldmegkérdeznihogymileszvacsorára” arckifejezéssel és így azt sem meri megkérdezni, hogy hová tűnt a garázs. Igazán kár, hogy felébredtem, mert csodálatos álmom volt. Belefulladtam egy szökőkútba!

szökőkútba

A második napon mégsem építem fel újra a garázst, mert a szénhidrát megvonás miatt kialakult vércukorszint ingadozás következtében csak hálni jár belém a lélek. Egész délelőtt fekszem a kanapén egy tál rendkívül íztelen karalábéval a kezemben és üveges tekintettel bámulom a „televízió” elnevezésű rendkívül idegesítő elektronikai készüléket. Nigella Lawson a gasztró-őrület nevében megsüti ezt:

Nigella_1

meg ezt:

Nigella_2

és ezt is:

Nigella_3

Érdekes módon még ezek után sem érzek rendkívüli késztetést arra, hogy kidobjam a Tv-t a csukott ablakon, majd elrugdossam a főútig annak érdekében, hogy áthajtson rajta egy kamion. Úgy tűnik, hogy az apátia*a hisztérikus dühöngéssel ellentétben egy igen kellemes időtöltés. Mivel a karalábét már mind megettem, egy darabig a műanyag tál elfogyasztásán gondolkozom, bár a szerves polimerek nyilván nem tesznek jót az emésztésnek. Délután három óra tájban fordul a kulcs a zárban és beviharzik a hím, aki – tekintettel arra, hogy két napja nem kapott itthon enni – mintha fogyott volna egy keveset. Felrángatja elgyötört pizsamás testem romjait a kanapéról, erősen megrázza és azt ordítja a fülembe, hogy egyáltalán nem vagyok kövér; majd előhúz a zsebéből két darab repülőjegyet és közli, hogy megyünk Egyiptomba! Ó, hála az összes mennybéli szenteknek! Szikrázó napsütés, homokos tengerpart és szalmonella mérgezés! Garantált testsúlycsökkenés egy öt csillagos hotelben, ahol még a vízcsapból is kórokozóktól hemzsegő víz folyik! Az ember lánya a súlyos gyomormérgezés következtében minden erőfeszítés nélkül dob le öt kilót úgy, hogy közben még az étel gondolatától is kiveri a hideg veríték. A nőstény boldogan öleli át a szerető hím nyakát, egy óriási szelet bélszínt süt neki vacsorára és hirtelen felindulásból még azt is hajlandó megígérni, hogy később talán szóba jöhet a szex is!

Egypt


* közöny, érdektelenség

Reklámok

EvelynnWhite névjegye

Középkorú, enyhén zavarodott nőszemély. Egyes – egybe nem hangzó - állítások szerint a „humorérzék” elnevezésű igen kedvező adottsággal rendelkezik. Ezzel még nem is volna semmi probléma, viszont egy – az olvasni tudó emberiség számára - igen rémisztő pillanatban a fejébe vette, hogy írni is tud. Hát itt kezdődtek a bajok…
Kategória: Nőknek
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

BÁTRAN MONDJ VÉLEMÉNYT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s