Üzenem…

alarmclockTisztel Közterület-fenntartó Vállalat!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy ma reggel negyed nyolckor ismételten a „szemétszállítás” elnevezésű, csendesnek egyáltalán nem nevezhető eseményre voltam szíves felébredni. Felhívom az érdekeltek figyelmét, hogy holnap reggel pontban hétkor  a VII. kerület Damjanich u. 24. számú ház előtt rögtönzött bemutatót tartok, „A szemeteskuka kiürítése zajtalanul” címmel.

goingmadTisztelt Lakók!

Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy amennyiben az elkövetkező néhány hónap során újabb burkolatbontással és hangos kopácsolással egybekötött lakásfelújítást mer kezdeményezni bárki, minden további figyelmeztetés nélkül azonnal aláaknázom a házat! Tilos továbbá: liftajtót csapkodni, Zámbó Jimmy-t hallgatni és éjfél után részegen üvöltözni a folyosón!

dog-barking-cartoonDrága Kovács úr!

Értesítem, hogy Kázmér nevű fajtisztának egyáltalán nem nevezhető, de igen szimpatikus kutyája a tegnapi nap folyamán az Ön távollétében pontosan tíz perccel lépte túl a szokásos napi kétórányi ugatással járó – házőrző jellegű -, rendkívül idegesítő tevékenységet. Nyomatékosan felhívom a figyelmét a Társasházi Együttélést Szabályozó Rendelet 24. pontjára, mely szerint a jólnevelt kutya kizárólag akkor ugat, ha erre megkérik és csak a legritkább esetben szarik a liftbe!

Kedves Tanárnő!teachers_rule_female_teacher_cartoon_photosculpture-p153515481360359988bfnwk_400

Őszinte megdöbbenéssel olvasom az üzenetét, mely szerint gyermekem húsgolyókkal dobálózott a menzán. Nem találok szavakat! Az étellel dobálózni, amikor erre a célra ott van az a rengeteg tányér, pohár, meg evőeszköz! Kérem Önt, hogy azonnal kezdeményezze a munícióként felhasználható húsfélék kivonását a gyerek iskolai étrendjéből, valamint szigorú megtorlásként naponta egyszer egy Norbi Update müzliszelet elfogyasztását javaslom. Tisztelettel kérem, hogy a jövőben ilyen jellegű bejegyzéssel kizárólag akkor zaklasson, ha a gyerek kézigránátokat hajigál a tízperces szünetben!

Kedves Kollyougotégák!

Nem tudom melyik hülye állat iratkoztatott fel a ‘www.kicsiacicim.hu’ és a ‘www.nagyaseggem.hu hírlevelére, de hálából elintéztem, hogy holnaptól kezdve a teljes iroda napi szinten megkapja a ‘www.anyátokhogyvan.hu’, valamint a ‘www.elmentektiapi**ába.hu’ hírlevelét!

Takács bácsi!

Ismételten felhívom szíves figyelmét – bár ezt már számtalanszor megbeszéltük -, hogy a gázóra leolvasóra fényes nappal lövöldözni a folyosón semmilyen körülmények között nem megengedett; továbbá Ön kirívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amikor a gázórát elajándékozza egy csapat fémhulladékot gyűjtő hajléktalannak, mert gázrobbanás következtében el fog patkolni a teljes lakóközösség!

Édes kisfiam!

A tízóraid a dobozban van, a hörcsög viszont egyáltalán nincs a terráriumban, így leszel szíves villámgyorsan megkeresni! Szeretnélek emlékeztetni, hogy az iskola címe Hernád utca 4., a tanítási idő kezdete reggel 8 óra. Tájékoztatásul közlöm, hogy a délelőtt folyamán körül fogok nézni a WestEndben, és határozottan nem javasolnám, hogy véletlenül összefussunk! Az üzenődet aláírtam, örömmel értesültem róla, hogy matek órán ismét sikerült ájulást színlelned dolgozatírás közben. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a szobád kifejezetten egy bombatámadás helyszínére emlékeztet; amennyiben továbbra sem vagy hajlandó rendet rakni, a nyári szünetet kénytelen leszel egy katonai kiképzőtáborban tölteni!

 Tisztelt UNakedMan_2ram!

Sajnálattal kell közölnöm, hogy az Ön nagybátyja súlyos „közüzemi számla” komplexusban szenved. Folyó év május 7.-én délután három órakor szándékosan hiányos öltözetben fogadta a Budapesti Elektromos Művek alkalmazottját, H. Rozália villanyóra leolvasót, aki sikoltozva menekült ki az épületből és azóta sem találja senki. Tájékoztatom, hogy Takács István antiszociális viselkedése miatt már pontosan kilenc darab közüzemi dolgozót ápolnak a Honvéd kórház pszichiátriai osztályán és a gázművek emberei kizárólag golyóálló mellényben mernek a házban közlekedni. Felhívom a figyelmét, hogy a bácsi idén már háromszor tettette magát halottnak a vízóra leolvasás napján; az első alkalommal sajnálatos módon kishíján eltemettük! A további incidensek elkerülése érdekében kérem, hogy közüzemi mérőórák állását e-mailben szíveskedjék a szolgáltatóknak megküldeni, valamint az ágy alatt rejtegetett lőfegyver azonnali elkobzását javaslom!

Kedves Facebook függő barátaim!

Rövid közlemény, tájékoztató jelleggel:

  1. Aki még egyszer megosztja velem egy szomorú szemű, gazdit kereső kiskutya képét,      akit fájó szívvel úgysem tudok örökbe fogadni, azt kinyírom!
  2. Aki Bubble Saga, Bubble Safari, valamint Bubble Island játékra invitál, azt is      kinyírom!
  3. Aki Kevin Costner képet tesz fel az üzenőfalamra, azt szintén kinyírom!
  4. Ez, ‘:)’ nem smilee
  5. Ez sem smilee ‘:-)’
  6. És ez sem smilee ‘:))))’
  7. Ez, egy smilee!!!
Reklámok

EvelynnWhite névjegye

Középkorú, enyhén zavarodott nőszemély. Egyes – egybe nem hangzó - állítások szerint a „humorérzék” elnevezésű igen kedvező adottsággal rendelkezik. Ezzel még nem is volna semmi probléma, viszont egy – az olvasni tudó emberiség számára - igen rémisztő pillanatban a fejébe vette, hogy írni is tud. Hát itt kezdődtek a bajok…
Kategória: Csak úgy...
Címke: , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

BÁTRAN MONDJ VÉLEMÉNYT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s