TV műsor

Már legalább fél órája nézem az Animal Planet csatornán a Rovarháborúk című műsort, egész egyszerűen azért, mert lusta vagyom megemelni a távirányítót. Egy csomó hangya járkál fel-alá a képernyőn, szerencsére belül. Péntek este van és rettenetesen unatkozom. A DVD-k egy polcon sorakoznak két méterre a kanapétól, de mivel arra is lusta vagyok, hogy csatornát váltsak, a polcig nyílván nem fogok elmenni. Egy darabig tépelődöm, aztán elegem lesz a rovarokból. Digitális kábel TV szolgáltatóm hetven csatornával örvendeztet meg havi néhányezer forintért, biztosan találok valami nézhetőt. Lássuk…  

 1. Az idegen lények a Hwarta bolygóról érkeztek, a kinézetükből ítélve az az érzésem, hogy az emberiségnek befellegzett…
 2. Winona Ryder nagyon szomorú, mondjuk nem is csodálom, abban a randa kötött kardigánban…
 3. Sylvester Stallone félmeztelen, hála érte az összes mennybéli szenteknek! Tovább!
 4. Híradó. Felrobbant, lelőtték, eltűnt, lemondott, elsikkasztották, feszült közel-keleti helyzet… Tovább!
 5. New Yorki helyszínelők találgatják, hogy a holtest miért pont jobbra dőlt a lövés után, amikor balra is dőlhetett volna. Vagy esetleg középre.
 6. Miami helyszínelők találgatják ugyan azt.
 7. Híradó. Nem találják, összeütközött, agyonlőtte, rázuhant, feszült távol-keleti helyzet…
 8. Bruce Willis mezítláb riogatja a német terroristákat. A film végén kilöki az ablakon szegény Alan Rickmant, aki a jelenet kedvéért tényleg csinált egy hatméteres ugrást, mert nem volt annyi esze, hogy kérjen egy kaszkadőrt.
 9. A dúsító szempillaspirál tényleg varázslatos tekintet kölcsönöz a reklámban szerepelő modellnek, ugyanakkor nem elhanyagolható tényező a másfél centi hosszú műszempilla, amit a forgatás előtt ragaszott fel rá a sminkmester.
 10. Idegbeteg csávó túszul ejt egy nőt a vonaton, a legalább annyira idegbeteg rendőr fel-alá rohangál, hogy kiszabadítsa…
 11. Sporthírek. Átigazolt, megsérült, menesztették, kétballábas, egyáltalán nem tud futballozni…Tovább!
 12. Nicolas Cage angyalból emberré változik, mindezt azért teszi, hogy együtt lehessen Meg Ryannel, aki viszont fél órán belül meghal, mert senki sem magyarázta el neki, hogy mire való a kormány a biciklin.
 13. A zsiráf élete a vadonban.
 14. Az oroszlán élete a vadonban.
 15. David Attenborough élete a vadonban.
 16. Dokumentumfilm egy vonatbalesetről.
 17. Dokumentumfilm egy repülőgép balesetről.
 18. Dokumentumfilm egy vonatról, amire rázuhant egy repülő.
 19. Michael Douglas bűnözők után rohangászik San Francisco utcáin. A rendező szerette volna Catherine Zeta-Jonest is betenni a sorozatba, de sajnos erre nem volt lehetőség, mert akkoriban még nem volt szobatiszta!
 20. Egy rendkívül szimpatikus fiatalember tájékoztatja az ország lakosságát, hogy sínen vannak a dolgok. Persze apukám, sínen vannak, csak nehogy átmenjen rajtuk a vonat!
 21. Lois Lane, aki nem csak vak, de hülye is, gyanakodva méregeti Supermant. Már a százharmincadik résznél tartanak a sorozatban, de még mindig nem tud rájönni, hogy miért olyan ismerős!
 22. A hajfesték, amit reklámoznak, hat héten keresztül ragyogó hajszínt biztosít. Egészen különleges lehet, mert úgy tűnik, hogy a haj növekedését is meg tudja állítani. A reklámban szereplő modellnek ugyanis még a hatodik héten sincs egyetlen centiméter lenövés a hajában!
 23. Az elegáns műsorvezető és a szakadt filmrendező azon tépelődik, hogy mi lett volna, ha a művészúr 1956-ban elhagyja az országot. Én szívesen megmondom, nem kellett volna végignéznünk azt a sok szart, amit megrendezett!
 24. Clint Eastwood romba dönti a fél várost az autós üldözés közben, majd egy huszonkettes kaliberű magnummal szétlövi a bűnözők seggét. Mivel a város újjáépítésének költségei 130 millió dollárra rúgnak, a rendőrfőnök felakasztja magát a sarki kocsmában, de ezt a jelenetet a filmben nem mutatják.
 25. Első ránézésre valóságshow-nak tűnik, de aztán kiderül, hogy politikai vitaműsor. A résztvevők egymás szavába vágva ordítoznak, a káromkodásokat egy idő után kifütyülik. Mikor a szimpatikus parlamenti képviselő ledugja a riporter torkán a mikrofont, az adást megszakítják.
 26. Harry (fucking) Potter. Azonnal továbblépek és ezt kommentálni sem vagyok hajlandó, mert rettenetesen idegesít, hogy J. K. Rowling megcsinálta a szerencséjét ezzel a szarral és kemény dollármilliókat keresett össze. Miért nem nekem jutott ez eszembe???? Most a medence szélén ücsörögnék a harminckét hálószobás házam mellett és egy pohár pezsgővel a kezemben nézném, amint a mexikói kertészfiú testhezálló fehér boxer-sortban nyírja a sövényt.
 27. Először azt hiszem, hogy sci-fi, de aztán rájövök, hogy szó sincs földönkívüliekről, csak Mick Jagger ad interjút. A ránctalanító krémet nem javasolnám, mert az ugye ide már kevés, viszont nagyon tudnám ajánlani a botoxot!

MickJagger

28. Az agyontetovált fekete bőrű bokszoló akkora balegyenest kap, hogy fél percig szádülten tántorog a ringben. A bíró számol, a pasas jelzi, hogy jól van, nekem viszont ezen a pontom már elegem van, bedobom a törölközőt és kikapcsolom a TV-t.

 Összegezés:

a.) nem érdekel

b.) már láttam huszonötször

c.) harminc éve készült és már akkor is szar volt

d.) ennél még a rovarok is jobbak

e.) negyven perce kezdődött, így fogalmam sincs, mi folyik

f.) útálom a főszereplőt

g.) útálom az összes szereplőt

h.) le fogom mondani a kábel TV szolgáltatást

 

Reklámok

EvelynnWhite névjegye

Középkorú, enyhén zavarodott nőszemély. Egyes – egybe nem hangzó - állítások szerint a „humorérzék” elnevezésű igen kedvező adottsággal rendelkezik. Ezzel még nem is volna semmi probléma, viszont egy – az olvasni tudó emberiség számára - igen rémisztő pillanatban a fejébe vette, hogy írni is tud. Hát itt kezdődtek a bajok…
Kategória: Véleménynyilvánítás
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

BÁTRAN MONDJ VÉLEMÉNYT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s